27 aksidente trafiku dhe 1620 gjoba brenda 24 orëve të fundit në Kosovë

Nga raporti 24 orësh i policisë së Kosovës është bërë e ditur se gjatë 24 orëve të fundit janë shënuar 27 aksidente trafiku.

Policia e Kosovës ka raportuar që gjatë 24 orëve të fundit ka ndodhur një aksident me fatalitet, 13 aksidente me të lënduar dhe 14 me dëme materiale.

Gjithashtu, policia ka shqiptuar 1620 tiketa për shkelsit e rregullave në trafik.

Gjatë 24 orëve të fundit policia e Kosovës ka arrestuar 16 persona, 9 prej tyre janë në mbajte e ndërsa 3 të tjerë në vuajtje të dënimit.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.