28 pacientë me COVID-19 të hospitalizuar në spitalet e Kosovës

28 pacientë me COVID-19 të hospitalizuar në spitalet e Kosovës
Fjolla Hoxha

12.07.2021 / Lajme

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar se 82 pacientë, janë të shtrirë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) dhe në spitalet e përgjithshme.

Prej tyre, 28 janë të konfirmuar pozitivë dhe 38 të tjerë janë me oksigjeno-terapi.

Në QKUK janë të shtrirë 66 pacientë: 19 të konfirmuar me COVID-19 dhe 32 me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave: Klinika Infektive, 18 pacientë+ 10 pacientë post-covid nga Klinika e Pulmologjisë, Klinika e Pulmologjisë, 37 pacientë dhe Klinika e Gjinekologjisë, 1 pacient.

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 16 pacientë: 9 të konfirmuar pozitivë dhe 6 me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme: Spitali i Gjakovës, 2 pacientë, Spitali i Pejës, 5 pacientë dhe Spitali i Gjilanit, 9 pacientë.

LEXO EDHE:  Një rast i ri me COVID-19 në Suharekë, një i vdekur dhe 110 raste në tërë Kosovën

Test antigjen për COVID-19 vetëm 15€, rezultati brenda 30 minutave

Në Laboratorin “RIOLAB” kryhet testi i shpejtë i antigjenit për COVID-19. Testi i antigjenit përdoret në diagnozën e infeksionit COVID-19....

Lexo më shumë

Të fundit