Zyba e Kusari-Lila: Votuesit e ri janë shtysa kryesore e ndryshimit që po vie përmes VV’së

Kandidati për deputetë nga Lëvizja Vetëvendosje, Salih Zyba që mbanë numrin 110 në listë gjatë ditës së enjte është takuar me të rinjët e qytetit tl Suharekës.

Zyba i shoqëruar nga Mimoza Kusari-Lila gjatë ditës së enjte kanë vizituar votuesit e rinjë e që sipas tyre janë shtysa kryesore e ndryshimit që po vjen përmes LVV’së.

Gjithashtu ata kanë vizituar edhe mobilerin “Indecasa areal” në Studençan e cila ka 10 punëtor.

Njotimi i plotë:

Votuesit e rinjë janë shtysa kryesore e ndryshimit që po vie përmes Lëvizjes VETËVENDOSJE!, një grup të të rinjëve e takuam sot me kandidatët për deputetë, Mimoza Kusari dhe Salih Zyba.

Gjithashtu vizituam mobilerin “Indecasa areal” në Studençan e cila ka 10 punëtor, e produktet e të cilës po gjejnë treg të mjaftueshem për shkak të cilësisë së lartë.

RAPORTO