Vataj në Suharekë: Kosova ka nevojë për rimëkëmbje dhe zhvillim të qëndrueshëm

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) në vazhdën e aktiviteteve kanë mbajtur takimin e radhës me qytetarë.

Dje duke filluar nga ora 19:00, ky subjekt politik është pritur nga qytetarët e Suharekës në shkollën e mesme profesionale në Shirokë.

Në këtë tubim ka marrur pjesë edhe kandidati për deputet nga PDK – Suharekë, Ramë Vataj.

Vataj i cili mban numrin 25 ka thënë se rimëkëmja është kërkesë e qytetarëve, është detyrë dhe përkushtim i yni, për vendin dhe bashkëvendasit.

Ai tha se Kosova ka nevojë për rimëkëmbje dhe zhvillim të qëndrueshëm.

Postimi i plotë në Facebook:

Rimëkëmja është kërkesë e qytetarëve, është detyrë dhe përkushtim i yni, për vendin dhe bashkëvendasit.

Kosova ka nevojë për rimëkëmbje dhe zhvillim të qëndrueshëm!

Voto PDK – 134Voto Enver Hoxhaj për Kryeministër – 1Voto Ramë Vataj për Deputet – 25

RAPORTO