[VIDEO] Hapja solemne e dekorimit të qytetit, për festat e fundvitit!

13.12.2018

Kryetari i Komunës së Suharekës i shoqëruar nga shumë qytetarë, nga stafi i tij ka bërë hapjen solemne të dekorimit të qytetit për nder të festave të fundvitit. Emocione të veçanta kanë pasur një numër i madh i fëmijëve duke u ndier tejet të gëzuar nga momentet e ndriçimit të qytetit.  Gjatë tërë kohës Bali […]

[VIDEO] Hapja solemne e dekorimit të qytetit, për festat e fundvitit! Foto: Hallka

Kryetari i Komunës së Suharekës i shoqëruar nga shumë qytetarë, nga stafi i tij ka bërë hapjen solemne të dekorimit të qytetit për nder të festave të fundvitit.

Emocione të veçanta kanë pasur një numër i madh i fëmijëve duke u ndier tejet të gëzuar nga momentet e ndriçimit të qytetit. 

Gjatë tërë kohës Bali Muharremaj ka shkëmbyer biseda me qytetarët pjesëmarrës dhe fëmijët e tyre duke dhuruar kapela. 
Kryetari u shpreh se nuk do të ndalet me kaq pasi që për vitet e ardhshme do të përkushtohet më shumë për të ardhmen e të gjithë qytetarëve në veçanti fëmijëve.