[VIDEO] Përurohet parku i dytë në Suharekë

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj ka zgjedhur pikërisht “Ditën e Fëmijëve” 1 qershorin për të përuruar parkun e dytë në Suharekë.

Muharremaj ka deklaruar se kjo është dhurata e dytë për fëmijët për ditën e tyre pas renovimit të çerdhes së qytetit “Flutura”.

Ndërtimi i parkut është donacion nga Komuna e Suharekës, Qendra e Bizneseve në Suharekë dhe ASB.

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.