Vihet gurthemeli për Qendrën Mjekësore në fshatin Mushtisht

Vihet gurthemeli për Qendrën Mjekësore në fshatin Mushtisht
Taulant Krasniqi

22.06.2021 / Suhareka

I pari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj ka vizituar sot banorët e fshatit Mushtisht.

Gjatë kësaj vizite kryetari Muharremaj së bashku me banorët e këtij fshati kanë vënë gurthemelin për ndërtimin e Qendrës Mjekësore.

Banorët e fshatit Mushtisht dhe të fshatrave për rreth tij shumë shpejt do të kenë kushte shumë më të mira dhe më të avancuara mjekësore.

Kryetari Muharremaj ka uruar banorët e Mushtishtit dhe ka premtuar se me ndërtimin e kësaj Qendre, qytetarët do të kenë shërbime të avansuara mjekësore.

LAMI Palace – Bëhuni pjesë e ambientit mbretëror duke shijuar çdo detaj!

LAMI Palace një vend i veçantë i ndërtuar dhe dizajnuar me një shije të rrallë dhe unike ofron momente të...

Lexo më shumë

Të fundit