Sa para shpenzon Komuna e Suharekës në mirëmbajtje dhe derivate për 16 vetura?

29.07.2021

Në raportin e periudhës janar-qershor 2021 të publikuar nga drejtoria për administratë në Komunën e Suharekës janë përfshirë edhe shpenzimet për 16 vetura që janë në përgjegjësi të kësaj drejtorie. Në shpenzimet për gjashtëmujorin e parë të këtij viti drejtoria për administratë ka renditur shpenzimet për derivate, procedura të regjistrimit dhe servisimin e 16 veturave. […]

Sa para shpenzon Komuna e Suharekës në mirëmbajtje dhe derivate për 16 vetura? Foto: Ilustrim

Në raportin e periudhës janar-qershor 2021 të publikuar nga drejtoria për administratë në Komunën e Suharekës janë përfshirë edhe shpenzimet për 16 vetura që janë në përgjegjësi të kësaj drejtorie.

Në shpenzimet për gjashtëmujorin e parë të këtij viti drejtoria për administratë ka renditur shpenzimet për derivate, procedura të regjistrimit dhe servisimin e 16 veturave.

Sipas raportit gjatë kësaj periudhe kjo drejtori shpenzuar 15,497.54 € për derivate, procedura të regjistrimit dhe servisimin e 16 veturave.

Vetura të cilën e vozit kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj, me targa 04Z-24-24 për këtë periudhë ka shpenzuar 853.18 euro për derivate, ose mesatarisht për një muaj rreth 142€.

Në gjashtëmujorin e parë të vitit 2020, totali i këtyre shpenzimeve ishte 12,577.77 euro.

VETURADERIVATE(€)SERVISIMREGJ&SIG&kontroll tek.(€)GJITHËSEJ
Mercedes 04Z-01-24361.89872.00373.961,607.85
Landrover04Z-02-24676.02300.00976.02
Zafira 04Z-04-2478.0278.02
Punta 04Z-06-2481.84126.00232.02439.86
Busi 04Z-07-24596.76610383.961,590.72
Kango 04Z-08-24233.69159345.72738.41
Zafira 04Z-09-24240.52764.00318.11,332.62
Golf 04Z-10-24292.03279.25571.28
Golf 04Z-13-24299.98363.00299.25962.23
Golf 04Z-14-24257.92896.201,127.12
Pasat 04Z-17-24371.75717.00309.251,398.00
Golf 04Z-19-24414.09168582.09
Golf 04Z-20-24426.42304730.42
Golf 04Z-21-24540.1894634.18
Gjip Kia 04Z-24-24853.18280.00858.041,991.22
Renault Dacia 04Z-26-24308.03149272.47729.50
TOTAL6032.325775.203672.0215,479.54 €