Për 6 muaj shkollat e mesme, fillore dhe çerdhet të Komunës së Suharekës shpenzuan mbi 18,500 euro për rrymë

Për 6 muaj shkollat e mesme, fillore dhe çerdhet të Komunës së Suharekës shpenzuan mbi 18,500 euro për rrymë
Taulant Krasniqi

22.07.2021 / Suhareka

Në shpenzimet e periudhës janar-qershor 2021, sipas njësive buxhetore dhe kodeve ekonomike të Komunës së Suharekës, ndër tjerash figurojnë edhe shpenzimet për rrymë të shkollave të kësaj komune.

Në bazë të raportit të publikuar në uebfaqen e Komunës së Suharekës figuron që shkollat fillore të kësaj komune në periudhën kohore janar-qershor të këtij viti kanë shpenzuar 14,377.87 euro për rrymë.

Ndërsa arsimi parafillor, fillor dhe ai i mesëm të gjitha së bashku kanë shpenzuar 18,553.95 euro për rrymë.

Njësia BuxhetoreRryma, Janar-Qershor 2021
Arsimi parafillore – çerdhet989.72€
Arsimi fillor14,377.87€
Arsimi i mesëm3,186.36€
TOTAL18,553.95€
LEXO EDHE:  Aksident trafiku në fshatin Reshtan, lëndohet një femër

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë

Të fundit