Nesër këto fshatra të Suharekës do të mbesin 4 orë pa rrymë

Nesër këto fshatra të Suharekës do të mbesin 4 orë pa rrymë
Çlirim Gashi

31.01.2020 / Suhareka

KEDS ka njoftuar për vendet që do të kenë ndërprerje të rrymës të shtunën.

KEDS përmes një njoftimi për media ka njoftuar se në disa fshatra në Komunën e Suharekës për shkak të punimeve të domosdoshme për siguri të sistemit do të ketë ndërprerje të rrymës me datën 1 shkurt.

Data e punimit: 01-02-2020
1.
Në TS 110/35/10kV Theranda do të ndërprehet:
Dalja 10kV Gjinovci (Kodi: 32000003) prej orës 08:00 deri në ora 11:00
Vendet: Topliqan, Gjinoc, Sallagrazhdë, Grejkoci, Gelacë; bizneset: N.T.S Leshan, Mishtorja BENI Shirokë, Geni Com OIL, NB Petroll, “Graniti”Bajram Lumi, Mermer Hasan Muharremi, Iseferi, Tafaj Elektrik, Pishina Dafina, Spahia Petroll, Mermeri-Sallagrazhdë dhe Selim Muharremi.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i shtyllës.

RAPORTO