Nën udhëheqjen e kirurgut nga Suhareka pacientit në QKUK i hjeket tumori 3.5 kg

Një operacion i rrallë është kryer në Klinikën e Kirurgjisë Torakale të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës.

08.12.2021 / Suhareka

Nën udhëheqjen e kirurgut nga Suhareka pacientit në QKUK i hjeket tumori 3.5 kg
Foto: Ilustrim

Ekipi operator, i përbërë nga mjekë kirurgë, anesteziologë dhe instrumentarë, i hoqën pacientit një tumor të përmasave 36 cm x 25 cm.

Operacioni ku është hjekur tumori me peshë 3.5 kilogramë, në kavitetin torakal majtas, që infiltronte diafragmën dhe mushkërinë e majtë, është udhëhequr nga kirurgu torakal nga Suhareka, Dr. Nazmi Kolgeci.


Sipas QKUK-së gjendja shëndetësore e pacientit është stabile dhe pritet të lirohet shumë shpejt në shtëpi.

Mundësi e mirë pune, Fabrika e Mobileve “TE NASERI” kërkon 50 punëtorë!

Fabrika e Mobileve ”Te Naseri” e cila gjendet në Zonën Industriale në Shirokë me një eksperiencë të gjatë në prodhimin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *