Mushtishti po bëhet me qendër të re të mjekësisë familjare

Mushtishti po bëhet me qendër të re të mjekësisë familjare
Çlirim Gashi

14.06.2021 / Suhareka

Fshati Mushtisht i Komunës së Suharekës po bëhet me qendër të re të mjekësisë familjare.

Veçse kanë filluar punimet për ndërtimin e QMF-së në Mushtisht.

Kështu ka bërë të ditur kryetari i Komuës së Suharekës, Bali Muharremaj.

Ai ka theksuar se kjo qendër e re e mjekësisë familjare në këtë fshat do t’u shërbejë qytetarëve.

“Në Mushtisht po fillon ndërtimi i një qendre të re e mjekësisë familjare, e cila do t’u shërbej qytetarëve” shkruaj kryetari në njoftim, ndërsa shihet se bageri ka filluar punën e tij.

Nga tani në Physio Cure Clinic edhe trajtim i rrudhave, pikave të zeza dhe gjithçka për fytyrën tuaj

Pastrimi i fytyrës shërben për mirëmbajtjen e shëndetit të lëkures, kryerjen normale të funksioneve të qelizave si dhe ndriçimin e...

Lexo më shumë

Të fundit