Muharremaj apel MPB-së të mundësojë kushte për punë te Qendra për paisjen e dokumenteve në Suharekë

Muharremaj apel MPB-së të mundësojë kushte për punë te Qendra për paisjen e dokumenteve në Suharekë
Fjolla Hoxha

16.07.2021 / Suhareka

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj ka vizituar Qendrën për pajisjen e dokumenteve dhe regjistrimin e automjeteve në Suharekë.

Muharremaj ka apeluar te Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) që të mundësoj kushte për punë tek Qendra për paisjen e dokumenteve dhe regjistrimin e automjeteve në Suharekë.

Ai ka thënë se qytetarët janë ankuar e sidomos mërgimtarët, për kushte jo të mira, duke filluar nga temperaturat e larta brenda objektit, të cilin e ka të dëmtuar sistemin e klimatizimit.

Kryetari i Suharekës ka shtuar se të gjitha institucionet duhet të kenë shërbime sa më të avansuara.

LEXO EDHE:  Muharremaj në hall me qytetarët që po ndotin ambientin

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë

Të fundit