Konkursi për 17 mësimdhënës dhe një punëtor ndihmës, DKA-Suharekë publikon rezultatet e testit me shkrim

Drejtoria Komunale e Arsimit (DKA) në Suharekë me datën 10 Shtator 2021 kishte shpallur konkurs për 17 mësimdhënës për 13 shkolla të komunës tonë si dhe për një punëtor ndihmës.

13.10.2021 / Suhareka

Konkursi për 17 mësimdhënës dhe një punëtor ndihmës, DKA-Suharekë publikon rezultatet e testit me shkrim
Foto: Ilustrim

Ndërsa, gjatë ditës së sotme DKA-Suharekë ka publikuar rezultatet e testit me shkrim të kandidatëve.

“Komisioni përzgjedhës për zhvillimin e procedurave për themelimin e marrëdhënies së punës në bazë të kushteve dhe kritereve të përcaktuara sipas konkursit 05 Nr..1429, të datës 10.09.2021, përpilon listën e kandidatëve me rezultatet e testit me shkrim”, thuhet në njoftimin e kësaj drejtorie.


Ndërsa, më tutje bëhet e ditur se intervista me gojë mbahet me datën 19 tetor në Sallën e Bordit, në objektin e Komunës së Suharekës. Orari i intervistës me gojë është përcaktuar për secilën shkollë, duke filluar nga ora 08:30 deri

Rezultatet-e-testit-me-shkrim

KOMENTE0

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *