Këto janë aktivitetet e parapara për Ditën e Çlirimit të Suharekës – 13 Qershor

11.06.2021

Më 13 Qershor shënohet Dita e Çlirimit të Suharekës, ku për nder të kësaj dite përkujtohen dëshmorët dhe martirët. Në këtë ditë të shënuar do të përkujtohen dëshmorët, martirët dhe të gjitha ata që kontribuan për lirinë e vendit. Poashtu gjatë kësaj dite në agjendë është përfshirë edhe ceremonia e zbulimit të pllakës memoriale në […]

Këto janë aktivitetet e parapara për Ditën e Çlirimit të Suharekës – 13 Qershor Foto: Ilustrim


Më 13 Qershor shënohet Dita e Çlirimit të Suharekës, ku për nder të kësaj dite përkujtohen dëshmorët dhe martirët.

Në këtë ditë të shënuar do të përkujtohen dëshmorët, martirët dhe të gjitha ata që kontribuan për lirinë e vendit.

Poashtu gjatë kësaj dite në agjendë është përfshirë edhe ceremonia e zbulimit të pllakës memoriale në vendin rënies së dëshmorit Fadil Elshani – Sopijë.