Kërkohen 30 mjeshtër në Austri dhe Gjermani, vizat i siguron punëdhënësi pa pagesë

Kërkohen 30 mjeshtër në Austri dhe Gjermani, vizat i siguron punëdhënësi pa pagesë
Herolind Bytyçi

19.04.2021 / Suhareka

GB Holding që operon me biznes në shtetin e Sllovenisë kërkon 30 mjeshtër të lëmive të ndryshme të ndërtimtarisë.

Nga kompania GB Holding me pronar nga Suhareka kërkohen 30 mjeshtër të profilit:

  1. Gipser
  2. Fasader
  3. Moler

Për të gjithë të interesuarit vizat sigurohen nga punëdhënësi dhe atë PA PAGESË.

Të gjithë ata që marrin vizat do të punojnë në AUSTRI dhe GJERMANI.

Për informata më të hollësishme kontaktoni:
+386 41 718 247
GB Holding, Urim Bytyqi

*Artikull i sponzoruar

RAPORTO