Ish-ushtari gjerman që ka shërbyer në Kosovë dhuron donacion për zjarrëfikësit e Suharekës

Kryetari i Komunës së Suharekës, Bali Muharremaj ka njoftuar se gjatë ditës ka pranuar donacionin e radhës për zjarrfikësit e qytetit.

28.12.2021 / Suhareka

Ish-ushtari gjerman që ka shërbyer në Kosovë dhuron donacion për zjarrëfikësit e Suharekës
Foto: Ilustrim

Një nga donatorët është edhe ish-ushtari gjerman që ka shërbyer në Kosovë, Uwe Raschel.

“Sefer Kadriaj nga Krushica e Epërme që punon dhe jeton në Gjermani dhe Uëe Raschel ish-ushtar gjerman i cili ka shërbyer pas luftës në Kosovë, kanë dhuruar donacion në vlerë 15 mijë euro, paisje për zjarrëfikësit.


Ky vullnet i mirë për humanizëm na nderon të gjithëve në Komunën e Suharekës” shkruan Muharremaj në njoftim.

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *