Festat e nëntorit, bëhen homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Suharekë

28.11.2022

Gjatë ditës së hënë në Komunën e Suharekës janë bërë homazhe për nder të 28 nëntorit. Me fillim nga ora 10:00 gjatë ditës së sotme janë bërë homazhe te varrezat e dëshmorëve. Në këto homazhe kanë marrë pjesë shumë qytetarë, familjarë të dëshmorëve, përfaqësues të komunës e pjesëtarë të Organizatës së Veteranëve të UÇK-së, zyrtar […]

Festat e nëntorit, bëhen homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Suharekë Foto: Ilustrim

Gjatë ditës së hënë në Komunën e Suharekës janë bërë homazhe për nder të 28 nëntorit.

Me fillim nga ora 10:00 gjatë ditës së sotme janë bërë homazhe te varrezat e dëshmorëve.

Në këto homazhe kanë marrë pjesë shumë qytetarë, familjarë të dëshmorëve, përfaqësues të komunës e pjesëtarë të Organizatës së Veteranëve të UÇK-së, zyrtar policor dhe atyre të FSK-së.

Poashtu, në këtë ditë homazhe janë bërë edhe tek shtatorja e Fadil Vatës në Suharekë dhe varri i Ukë Bytyçit në Semetisht.