Festat e fundvitit, QKMF-Suharekë njofton për oraret në QMF e AMF për ofrimin e shërbimeve

Qendra Kryesore e Mjekësisë Familjare (QKMF) në Suharekë, për shkak të festave të fundvitit ka njoftuar për oraret në QMF, AMF si dhe për Urgjencë.

30.12.2021 / Suhareka

Festat e fundvitit, QKMF-Suharekë njofton për oraret në QMF e AMF për ofrimin e shërbimeve
Foto: Ilustrim

Sipas këtij njoftimi, bëhet e ditur se me datë 31.12.2021 në QKMF Suharekë QMF Mushtisht, QMF Duhël, QMF Studenqan dhe QMF Bukosh shërbimet shëndetësore do te ofrohen nga ora 08:00 deri 18:00.

Ndërkaq, në QMF Gjinoc dhe QMF Mohlan nga 08:00 deri 14:00, kurse në AMF shërbimet shëndetësore ofrohen nga 08:00 deri 14:00.


“Shërbimi i Urgjences dhe Gjinekologjisë ofron shërbime shëndetësore pa nderprerje 24 orë.

Me datë: 01, 02, 03, 04 janar 2022 shërbime shëndetësore mund të merrni në QKMF Suharekë nga ora 08:00 deri 20:00.

Shërbimet me orar të rregullt do të nisin të mërkurën me datë 05 janar 2022.

Njoftimi i plotë i QKMF-Suharekë pa ndërhyrje:

Njoftim!

Te nderuar qytetarë ju njoftojmë se me datë 31.12.2021 në QKMF Suharekë QMF Mushtisht, QMF Duhël, QMF Studenqan dhe QMF Bukosh shërbimet shëndetësore do te ofrohen nga ora 08:00 deri 18:00.

QMF Gjinoc dhe QMF Muhlan nga 08:00 deri 14:00.

Ne AMF shërbimet shëndetësore ofrohen nga 08:00 deri 14:00.

Sherbimi i Urgjences dhe Gjinekologjise ofron shërbime shëndetësore pa nderprerje 24 orë.

Me datë:01,02,03,04 janar 2022 shërbime shëndetësore mund te merrni ne QKMF Suharekë nga ora 08:00 deri 20:00.

Shërbimet me orar të rregullt do të nisin të mërkurën me datë 05 janar 2022.

Ju faleminderit për mirëkuptim.
Gëzuar festat e fundvitit!

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *