E diela 4 orë pa rrymë për këto vende të Suharekës

E diela 4 orë pa rrymë për këto vende të Suharekës
Fisnik Sadiku

15.02.2020 / Suhareka

KEDS përmes një njoftimi ka bër të ditur për vendet që do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike gjatë ditës së dielë.

Për shkak të aktivizimit të largpërçuesit të ri disa lagje në Komunën e Suharekës dhe biznese në Zonën Industriale të dielën më 16 shkurt 2020, dalja TS 110/10 kV Theranda do të ketë ndërprerje prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Si rezultat i punineve dalja 10 kV Shvepsi (Kodi:32000013)  prej orës 10:00 – 14:00 do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike. Rrjedhimisht vendet: Ben Af, Solid Shpk, Graniti, Stomatologjia, Seti, Bizneset, Ntp Shala Gas dhe lagjja e Buzhalëve.

Arsyeja: Aktivizmi i LP  të ri 10 kV për zonën industriale, ndarja e furnizimit prej LP 10 kV Shvepsi, thuhet në njoftim.

RAPORTO