Bllacë, prodhonin kriptovaluta me rrymë të vjedhur, Policia konfiskon dhjetëra aparatura

Policia e Kosovës ka gjetur dhe sekuestruar 46 kartela grafike dhe 28 aparate për prodhimin e kriptovalutave në fshatin Bllac të Suharekës.

15.01.2022 / Suhareka

Bllacë, prodhonin kriptovaluta me rrymë të vjedhur, Policia konfiskon dhjetëra aparatura
Foto: Ilustrim

Sipas njoftimit të policisë kjo rryma në këtë vend ka qenë e kyçur në mënyrë ilegale.

“Me datë 13.01.2022, Sektori i hetimeve të stacionit policor ne Suharekë, në bashkëpunim me ekipin e KEDS dhe zyrtarët e Doganës së Kosovës, në fshatin Bllacë të Suharekës , kanë gjetur dhe sekuestruar 28 aparate për prodhimin e kriptovalutave dhe 46 kartela grafike.


Per të gjitha keto veprime te njesive te stacionit policor ne Suharekë eshte njoftuar Prokuroria Themelore ne Prizren.

Po ashtu KEDS ka konstuar se rryma ka qen kyqje Ilegale! Marrë parasyshë procedurat ligjore lidhur me këtë rast, veprimet  e mëtejme do të ndërmerren nga Dogana e  Kosovës”, thuhet në njoftim.

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *