5 kandidatë konkurojnë për një vend pune në QKMF-në e Suharekës

5 kandidatë konkurojnë për një vend pune në QKMF-në e Suharekës
Çlirim Gashi

16.06.2021 / Suhareka

Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Suharekë me datë 27 maj të këtij viti kishte hapur konkurs për një mami medicinale (motër akusherike) në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) në Suharekë në repartin e Gjinekologjisë.

”Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale

06-Nr-937

me datë 27.05.2021

Në bazë të nenit 8 të pika 1 dhe 2 Ligjit të Punës Nr-03/L-212 dhe sipas Autorizimit të Kryetarit të Komunës 01-Nr-016-29094 datë: 25.05.2021, Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale shpallë këtë konkurs

Një mami medicinale (moter akusherike) në QKMF në Suharekë në repartin e Gjinekologjisë me kohë të pa caktuar“, thuhet në njoftim, përcjellë SuharekaOnline.

Ndërsa, lidhur me këtë konkurs, gjatë ditës së martë Drejtoria e Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Suharekë ka publikuar listën me emrat e kandidatëve që kanë aplikuar për këtë vend pune.

LEXO EDHE:  Aksident trafiku në fshatin Reshtan, lëndohet një femër

Ku sipas kësaj liste të publikuar është bërë e ditur se për një vend pune në QKMF-Suharekë kanë aplikuar 5 kandidatë.

Njoftim-shendetsia

Nga tani në Physio Cure Clinic edhe trajtim i rrudhave, pikave të zeza dhe gjithçka për fytyrën tuaj

Pastrimi i fytyrës shërben për mirëmbajtjen e shëndetit të lëkures, kryerjen normale të funksioneve të qelizave si dhe ndriçimin e...

Lexo më shumë

Të fundit