Në Laboratorin RIOLAB rezultatet për COVID-19 kumtohen me vlera të sakta brenda 30 minutave

Laboratori RIOLAB me përvojë shumë vjeçare i licencuar nga Ministria e Shëndetësisë për të siguruar diagnostikimin e virusit COVID-19 me testet serologjike IgG dhe IgM, edhe sot është një prej laboratorëve me besueshmërinë më të madhe.

Këto teste bëhen përmes gjakut dhe tregojnë nëse personi është dhe ka qenë i infektuar me koronavirus ku në bazë të teknologjisë më të fundit rezultatet kumtohen me vlera të sakta nëse ka apo jo prani të virusit SARS CoV-2.

Ky laborator garanton marrjen e rezultateve e testeve serologjike (me vlera) për COVID-19  në kohë rekorde (brenda 30 minutave) dhe kjo mundësohet nga stafi i trajnuar e profesional, por edhe nga teknologjia më e avancuar ndërkombëtare të cilën ky laborator e posedon për fushën e diagnostikimit.

Testimi i saktë lejon identifikimin e personave që mund të kenë nevojë për trajtim ose që kanë nevojë të vetizolohen për të parandaluar përhapjen e infeksionit.

Testimi serologjik konsiston në përcaktimin e antitrupave si një mjet i rëndësishëm për të kuptuar shtrirjen e COVID-19 në komunitet.

Për informata më të detajuara rreth procedurave të testimit:
Adresa: Laboratori “RIOLAB” Rr. Luigj Gurakuqi në Suharekë
Tel. 044 400 707
Facebook: Laboratori “RIOLAB”
Instagram: laboratori__riolab

*Artikull i sponzorizuar

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.