Prizren, arrestohet 21-vjeçari pasi vodhi portofolin me 1 mijë e 150 euro

07.03.2024

Me datën 3 mars 2024, në ora 19:24, Stacioni Policor Prizren ka pranuar informacionin për një rast “vjedhje e rëndë” në rrugën e  “Jonit” në Prizren.

Prizren, arrestohet 21-vjeçari pasi vodhi portofolin me 1 mijë e 150 euro Foto: Ilustrim

Rastit i është përgjigjur ekipi i patrullës të cilët në vendin e ngjarjes kontaktojnë me viktimën, ajo ka deklaruar se i është vjedhur portofoli i saj bashkë me dokumentet personale si dhe para të gatshme në vlerë prej 1 mijë e 150 Euro.

Nga hetuesit e stacionit janë ndërmarr veprime taktike-operative në terren dhe është identifikuar tanimë i dyshuari (E.B., 21-vjeç) nga Prizreni, i njëjti është  intervistuar në prani të avokatit mbrojtës.

Gjithashtu për rastin është arritur që të gjendet prova kryesore si portofoli dhe disa prova tjera. 

Pas përfundimit të proceduarve të para hetimore  prokurori i shtetit ka lëshuar aktvendim mbi ndalimin për të  dyshuarin  me kohëzgjatje prej 48 orë.