Policia dhe Inspektorati gjejnë barna pa banderola në Prizren

06.07.2024

Policia e Kosovës me ndihmën e Inspektoratit Farmaceutik ka njoftuar se ka sekuestruar barna në një barnatore të Prizrenit, të cilat ishin pa banderola.

Policia dhe Inspektorati gjejnë barna pa banderola në Prizren Foto: Ilustrim

Rasti ka shkuar në procedurë të rregullt.

Në raportin 24-orësh të shtunën është bërë e ditur se janë konfiskuar 84 artikuj me gjithsej 266 paketime të ndryshime medicinale.

Barnat ishin me origjinë nga Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe Serbia.