U.d ministrja e MSH-së thërret në takim kryetarët e komunave, a do të ketë masa të reja anti-COVID?

Janë bërë gati dy muaj që nga hyrja në fuqi e masave të reja për luftimin, kontrollin dhe parandalimin e COVID-19.

22.10.2021 / Lajme

U.d ministrja e MSH-së thërret në takim kryetarët e komunave, a do të ketë masa të reja anti-COVID?
Foto: Ilustrim

Tash e sa kohë një pjesë e konsiderueshme e qytetarëve dhe sektori i gastronomisë po kërkojna lirimin e masave anti-COVID, por deri tani nuk ka ndodhur një gjë e tillë.

Ministri i Administrit të Pushtetit Lokal (MAPL), Elbert Krasniqi së bashku me u.d ministren e Shëndetësisë, Dafina Gexha kanë ftuar kryetarët e komunave në takim.


Takimi pritet të mbahet sot dhe se IndeksOnline mëson se në këtë takim do të diskutohet për masat e reja dhe situata aktuale me pandeminë në Kosovë.

Ndër të tjera pritet të shqyrtohet edhe heqja e orës policore dhe kërkesat e gastronomëve për lejimin e punës edhe pas orës 21:30.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *