Rritja e vazhdueshme e të infektuarve me Covid-19, Likaj kërkon të respektohen masat nëpër shkolla

Ministri i Arsimit, Ramë Likaj ka kërkuar nga të gjithë nxënësit, mësimdhënësit, prinderit dhe të gjithë pjesmarrësit në shkolla që të kenë kujdes nga virusi Covid-19.

Likaj thotë se vetëm duke respektuar rregullat e ndihmoni vetën dhe të tjerët , gjithashtu edhe shkollat të cilat duhet të jenë të hapura për fëmijët.

Postimi i plotë:

Paqi kaluar fundjavë të qetë! E hëna, ditë mësimi dhe ju lutem shumë, nxënës, mësimdhënës, prindër dhe të gjithë ju pjesëmarrës në shkollë, të keni KUJDES! COVID-19 është mes nesh, madje me shifra të larta.

Duke respektuar rregullat, ndihmoni veten dhe të tjerët, ndihmoni arsimin dhe kështu do të mbajmë shkollat hapur për Fëmijët, për Ne, për Kosovën!

© SuharekaOnline. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.