“Rritet numri i ankesave të konsumatorëve në 300 për qind”

29.03.2022

Gjatë këtij raportimi, ministrja Hajdari ka theksuar se gjatë vitit 2021 numri i ankesave të konsumatorëve ka arritur në 2000 ose 300 për qind më shumë se viti paraprak. Po ashtu, ajo ka shtuar se gjatë vitit të kaluar në Kosovë niveli i eksporteve të mallrave është rritur për 62 për qind (%). Gjithashtu, ministrja […]

“Rritet numri i ankesave të konsumatorëve në 300 për qind” Foto: Ilustrim

Gjatë këtij raportimi, ministrja Hajdari ka theksuar se gjatë vitit 2021 numri i ankesave të konsumatorëve ka arritur në 2000 ose 300 për qind më shumë se viti paraprak.

Po ashtu, ajo ka shtuar se gjatë vitit të kaluar në Kosovë niveli i eksporteve të mallrave është rritur për 62 për qind (%).

Gjithashtu, ministrja e Industrisë ka thënë se gjatë vitit 2021, investimet e huaja kanë qenë gati 500 milionë euro.

Ministrja Hajdari ka njoftuar anëtarët e Komisionit për projektligjet e miratuar nga kuvendi dhe projektligjet që janë në proces të miratimit.

Ajo po ashtu ka thënë rreth 80 për qind e masave të MSA janë finalizuar nga kjo ministri gjatë vitit 2021.