Pritje deri në tri orë në Merdare, QKMK sugjeron t’i shfrytëzoni këto pika

31.07.2021

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka njoftuar për pritjet nëpër pikat kufitare. Kjo qendër ka sugjeruar qytetarët që të shfrytëzojnë pikëkalimin kufitar në Mutivodë dhe Jarin, ku pritjet po zgjasin 5-10 minuta. “QKMK ju njofton,  aktualisht pritjet në PKK Merdarë, në hyrje/dalje janë 180 min, ndërsa në PKK Mutivodë dhe Jarin janë 5-10 min, andaj […]

Pritje deri në tri orë në Merdare, QKMK sugjeron t’i shfrytëzoni këto pika Foto: Ilustrim

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar ka njoftuar për pritjet nëpër pikat kufitare.

Kjo qendër ka sugjeruar qytetarët që të shfrytëzojnë pikëkalimin kufitar në Mutivodë dhe Jarin, ku pritjet po zgjasin 5-10 minuta.

“QKMK ju njofton,  aktualisht pritjet në PKK Merdarë, në hyrje/dalje janë 180 min, ndërsa në PKK Mutivodë dhe Jarin janë 5-10 min, andaj mund të shfrytëzoni këto dy PKK për hyrje/dalje në/nga Kosova! Shmangeni pritjet e gjata! Rrugë të mbarë!”, thuhet në njoftim.

Pikat e Kalimit KufitarHyrje (min)Dalje (min)Kolona (metra) 
Hyrje
Kolona (metra) 
Dalje
Glloboqicë03-0503-050000
Stançiq03-0503-050000
Qafë e Prushit03-0503-050000
Qafë e Morinës03-0503-050000
Kullë03-0503-050000
Bërnjak03-0503-050000
Vërmicë03-0515-200050
Hani i Elezit03-0503-050000
Jarinje10-2005-100015
Mutivodë03-0503-050000
Muçibabë0505-100000
Dheu i Bardhë30-4050-60250400
Merdarë120-140180-200////1000
Përditesuar: 31/07/2021 09:09:01