Përsëri shtrenjtohet nafta, qytetarët thonë se rroga mesatare nuk e përballon këtë çmim

Derivatet përsëri kanë nisur të shtrenjtohen. Çmimi i naftës tani është ngritur deri në tre centë, si pasojë e lëvizjeve në tregun e jashtëm.

09.01.2022 / Lajme

Përsëri shtrenjtohet nafta, qytetarët thonë se rroga mesatare nuk e përballon këtë çmim
Foto: Ilustrim

Ky ndryshim është vërejtur nga qytetarët, të cilët nuk e kanë pritur mirë këtë lajm.

“Keq është boll se ne me rroga jemi mesatare” tha një qytetar për Klan Kosova.


“Shtrenjtimet që janë për momentin në Kosovë, qytetarët e Kosovës me rrogat minimale dhe mesatare që i kanë nuk munden me i përballu”, tha një qytetar tjetër.

Megjithatë, çmimi pritet të normalizohet gjatë këtij muaji.

Ndryshime në tregun botëror mund të shkaktojnë edhe trazirat në Kazakistan, shtet ky eksportues i naftës.

Në Shoqatën e Naftëtarëve thonë se kjo situatë ka pak gjasë të ndikojë në Kosovë.

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *