Nga nesër, Mali i Zi do të hap kufijtë me Kosovën

Nga nesër, Mali i Zi do të hap kufijtë me Kosovën
Herolind Bytyçi

14.08.2020 / Lajme

Drejtori i Institutit për Shëndetin Publik, Boban Mugoša, deklaroi sot se që nga nesër Mali i Zi do të hapë kufijtë e tij me regjionit.

Nga nesër, Mali i Zi do të hapë kufijtë e tij me Serbinë, Bosnjë dhe Hercegovinën, Shqipërinë, Kosovën, Maqedoninë Veriore dhe vendet e Ballkanit Perëndimor”, njoftoi Mugosa në Boje Jutra në TV Vijesti, duke shtuar se situata epidemiologjike me koronavirus po përmirësohet në këto vende

Ai tha se sot do të mbahet një seancë virtuale e Trupit Koordinues Kombëtar, në të cilën do të përcaktoheshin mënyrat e hyrjes në Mal të Zi nga vendet e përmendura, por ai theksoi që një test negativ për COVID-19 ka mundësi të kërkohet.

LEXO EDHE:  Mali i Zi dhuron vaksina anti-COVID për ushtrinë e Kosovës

Hapja e kufijëve ka ardhur me kërkesë të industrisë së turizmit shtoi Mugosa .

RAPORTO