MAShTI merr vendim, me këtë datë përfundon viti shkollor për klasat 9, 10 dhe 11

MAShTI merr vendim, me këtë datë përfundon viti shkollor për klasat 9, 10 dhe 11
Çlirim Gashi

15.06.2021 / Lajme

Ministria e Arsimi, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka marrur vendim për ndryshimin e datave të përfundimit të vitit shkollor 2020/21.

Sipas vendimit të MAShTI-t që u nënshkrua nga minisrja Arbëria Nagavci, thuhet se parashkollorët dhe klasat e para deri në atë të tetën përfundojnë më 2 korrik.

Ndërsas sipas të njëjtit vendim klasat e 9,10 dhe 11 e përfundojnë më 21 qershor.

Në ndërkohë sipas vendimit paraprak, pushimi veror për nxënësit maturantë pushimi do të fillonte me 03.06.2021, për klasat 9,10,11 me 25.06.2021 ndërsa për klasat parafillor dhe 1-8 pushimi  me 08.07.2021.

“Bazuar në Udhëzimin Administrativ, “Kalendari Shkollor 2020-2021” dhe vendimin 01B/02 të datës 31.03.2021, “Për ndryshimin e Kalendarit të vitit Shkollor 2020-2021 në Arsimin Parauniversitar”, pushimi veror për nxënësit maturantë ka filluar me 03.06.2021, për klasat 9,10,11 pushimi fillon me 25.06.2021 ndërsa për klasat parafillor dhe 1-8 pushimi fillon me 08.07.2021”, thuhet për përgjigjen e MASh-it.

Test antigjen për COVID-19 vetëm 15€, rezultati brenda 30 minutave

Në Laboratorin “RIOLAB” kryhet testi i shpejtë i antigjenit për COVID-19. Testi i antigjenit përdoret në diagnozën e infeksionit COVID-19....

Lexo më shumë

Të fundit