“Kushtet e shërbimit dhe mirë-trajnimi i FSK-së, objektiva për 2022”

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka vizituar Regjimentin e Tretë të Këmbësorisë ku bashkë me stafin komando-shtabor dhe ushtarakë të njësive manovruese e mbështetëse, ndanë së bashku përgëzimet për sukseset e mëdha të vitit që lamë pas.

05.01.2022 / Lajme

“Kushtet e shërbimit dhe mirë-trajnimi i FSK-së, objektiva për 2022”
Foto: Ilustrim

Ai ka thënë se Regjimenti i Tretë i Këmbësorisë është gjithmonë në krye të detyrave të mbrojtjes luftarake.

“Kushtet e shërbimit, rritja e pagave, mirë-trajnimi dhe mirë-pajisja e pjesëtarëve të Regjimentit të Tretë dhe të gjitha njësive të FSK-së janë ndër objektivat e mi kryesor për vitin 2022”, ka thënë ministri Mehaj.


Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *