Këtu mund ta shihni nëse punëdhënësi ju ka regjistruar si punëtor/e

Secili qytetar tani mund ta konfirmojë lehtë nëse punëdhënësi i tij/saj e ka regjistruar si punëtor/e.

30.12.2021 / Lajme

Këtu mund ta shihni nëse punëdhënësi ju ka regjistruar si punëtor/e
Foto: Ilustrim

Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) në kuadër të fushatës me sloganin “Boll ma, lyp me u regjistru”, ka krijuar këtë mundësi që secili të mund të konfirmojë nëse punëdhënësi po paguan kontribute për të.

Në këtë vegël verifikoni nëse jeni regjistruar nga punëdhënësi, duke klikuar KËTU.


Mjafton ta vendosni numrin personal në hapësirën “Nr. Personal” dhe të klikoni “Kërko”.

Pse të shkojmë tek mjeku kur ndihemi mirë?!

Mjekët këshillojnë kontrolle të vazhdueshme mjekësore çdo 6 muaj apo 1 vit në çfarëdo moshe të jeni, mirëpo pas kalimit...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *