ASK publikon sot rezultatet nga regjistrimi i popullsisë në Kosovë

27.05.2024

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) mban sot konferencën përmbyllëse për medie për Regjistrimin e Popullsisë, Ekonomive Familjare dhe Banesave në Kosovë.

ASK publikon sot rezultatet nga regjistrimi i popullsisë në Kosovë Foto: Ilustrim

Konferenca pritet të filloj nga ora 10:00 në zyrat e ASK-së.