Ambasadori i Kosovës në Gjermani: Jemi afër njohjes reciproke të patentë shoferëve

Ambasadori i Kosovës në Gjermani: Jemi afër njohjes reciproke të patentë shoferëve
Taulant Krasniqi

19.07.2021 / Lajme

Ambasadori i Kosovës në Gjermani, Beqë Cufaj është duke i vazhduar takimet lidhur me njohjen e patentë shoferëve të Kosovës.

Ambasadori Cufaj ka takuar edhe drejtorin në Ministrinë Federale të Transportit dhe Dixhitalizimit.

Cufaj me këtë rast, përmes një shkrimi në rrjetin e tij social Facebook ka thënë se janë afër njohjes reciproke të patentshoferëve.

Shkrimi i tij:

Takim Pune me z. Guido Zielke, Drejtorin Ministeral në Ministrinë Federale të Transportit dhe Dixhitalizimit.

Jemi afër njohjes reciproke të Patentshoferëve!

LAMI Palace – Bëhuni pjesë e ambientit mbretëror duke shijuar çdo detaj!

LAMI Palace një vend i veçantë i ndërtuar dhe dizajnuar me një shije të rrallë dhe unike ofron momente të...

Lexo më shumë

Të fundit