32 pacientë me COVID-19 të hospitalizuar në spitalet e Kosovës, një në gjendje të rëndë

32 pacientë me COVID-19 të hospitalizuar në spitalet e Kosovës, një në gjendje të rëndë
Taulant Krasniqi

15.07.2021 / Lajme

Shërbimi Klinik, Universitar i Kosovës ka njoftuar se në klinikat për COVID në
QKUK dhe në spitalet rajonale janë duke u trajtuar 80 pacientë nga COVID-19.

Prej tyre, 32 janë të konfirmuar pozitivë, 1 pacient në gjendje të rëndë, kurse 39 me oksigjeo-terapi.

Në QKUK janë të shtrirë 72 pacientë: 28 të konfirmuar me COVID-19, 37 me oksigjeno-terapi dhe 1 në gjendje të rëndë.

Numri i pacientëve të shtrirë, sipas klinikave: Klinika Infektive, 28 pacientë+ 3 pacientë post-covid nga Klinika e Pulmologjisë dhe 1 në gjendje të rëndë dhe Klinika e Pulmologjisë, 41 pacientë.

Në spitalet e përgjithshme janë të shtrirë 8 pacientë: 4 të konfirmuar pozitivë dhe 2 me oksigjeno-terapi.

Numri i pacientëve të shtrirë sipas spitaleve të përgjithshme: Spitali i Gjakovës, 2 pacientë, Spitali i Pejës, 3 pacientë dhe Spitali i Gjilanit, 3 pacientë.

LEXO EDHE:  Klinika Infektive e përgatitur për rritjen e rasteve me COVID – Vishaj optimist: Nuk do të ketë mbyllje

Nga tani në Physio Cure Clinic edhe trajtim i rrudhave, pikave të zeza dhe gjithçka për fytyrën tuaj

Pastrimi i fytyrës shërben për mirëmbajtjen e shëndetit të lëkures, kryerjen normale të funksioneve të qelizave si dhe ndriçimin e...

Lexo më shumë

Të fundit