Komuna e Suharekës ndan 600 mijë euro për ndërtimin dhe rikonstruktimin e rrugëve lokale në qytet dhe fshatra

30.04.2024

Sipas njoftimit të komunës bëhet e ditur se janë ndarë 600,000 euro për ndërtimin e rrugëve lokale në qytet dhe fshatra të Komunës së Suharekës, raporton SuharekaOnline.

Komuna e Suharekës ndan 600 mijë euro për ndërtimin dhe rikonstruktimin e rrugëve lokale në qytet dhe fshatra Foto: Ilustrim

Sipas kontratës me numër prokurimi 624-24-4210-5-1-1, afati i fundit për pranimin e aplikacioneve të tenderëve është më 21.05.2024, ora 14:00.