Zgjedhjet parlamentare, në fshatin Nishor fiton Lëvizja Vetëvendosje me 192 vota

Tashmë janë mbyllur qendrat e votimit në tërë territorin e Republikës së Kosovës, ku qytetarët me të drejtë vote kishin mundësinë që deri në ora 19:00 t’u drejtohen kutive të votimit që të votojnë të përzgjedhurit e tyre.

Sipas burimeve të SuharekaOnline në fshatin Nishor të Komunës së Suharekës, Lëvizja Vetëvendosje prinë me 192 vota duke lënë pas LDK me 121 vota dhe AAK me 112 vota, PDKme 56 vota dhe NISMA me15 vota.

RAPORTO