Vataj merr mbështetje të fuqishme nga banorët e Mohlanit

Kandidati për deputet nga Partia Demokratike e Kosovës, dega në Suharekë, Ramë Vataj, i cili mbanë numrin 25 në listën e kësaj partie ka vazhduar edhe sot me fushatën zgjedhore.

Vataj gjatë mbrëmjes të së martës është takuar me banorët e fshatit Mohlan të cilët i kanë dhënë mbështetje të fuqishme.

Ai ka njoftuar se banorët e këtij fshati kanë mbështetur edhe kandidatin për kryeministër nga PDK, Enver Hoxhaj, si dhe planin për Rimëkëmbjen e vendit.

Njoftimi i plotë:

Banorët e Muhlanit dhanë mbështetjen e fuqishme për kryeministrin e ardhshëm të Kosovës z. Enver Hoxhajn, si dhe për planin e Rimëkëmbjes të vendit.

Voto PDK 134
Voto #EnverHoxhaj1
Voto #RameVataj25

RAPORTO