Në Leshan fiton Lëvizja Vetëvendosje me 279 vota

Në Leshan fiton Lëvizja Vetëvendosje me 279 vota
Çlirim Gashi

15.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Ka përfunduar numërimi i të gjitha votave edhe në Komunën e Suharekës.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve pothuajse ka përfunduar edhe numërimin e të gjitha votave në nivel vendi, ku është duke prirë Lëvizja Vetëvendosje me 47.88%.

Sipas rezultateve preliminare në fshatin Leshan të Suharekës, fiton Lëvizja Vetëvendosje me gjithsej 279 vota në 2 vendvotime.

Sipas rezultateve preliminare LVV e lë pas PDK-në me 183 vota, LDK me 140 vota, AAK me 82 vota dhe NISMA 13 vota, raporton SuharekaOnline.

Rikujtojmë se Lëvizja Vetëvendosje në Komunën e Suharekës është duke prirë me 37.54%.

2414A/01R2414A/02DTOTAL
LVV170109279
PDK9588183
LDK7169140
AAK592382
NISMA11213

Test antigjen për COVID-19 vetëm 15€, rezultati brenda 30 minutave

Në Laboratorin “RIOLAB” kryhet testi i shpejtë i antigjenit për COVID-19. Testi i antigjenit përdoret në diagnozën e infeksionit COVID-19....

Lexo më shumë

Të fundit

15.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Në Greikoc fiton Lëvizja Vetëvendosje me 519 vota

15.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Në Bukosh fiton Lëvizja Vetëvendosje me 230 vota