“Mbesim në Lidhje” LDK-ja prezanton slloganin për zgjedhje

Ministrja në detyrë e Financave, Hykmete Bajrami, ka postuar në Facebook një slogan dhe një zemër të krijuar nga një lidhëz atletesh, që pritet të përdoren për fushatën e zgjedhjeve të ardhshme.

Slogani që mund të jetë i LDK-së për zgjedhjet e 14 shkurtit, është “Mbesim në lidhje”, duke e lidhur edhe me festën e të dashuruarve, Shën Valentinin.

Deri më tani, sloganin e ka prezantuar vetëm iniciativa e Vjosa Osmanit.

Artikull i sponzorizuar

Për ta transmetuar mesazhin tuaj qartë deri në fund më së miri do të ju ndihmojë artikulli i sponsorizuar ku mijëra konsumatorë potencial do ta marrin atë.

Lexo më shumë
RAPORTO