Kryeziu i PDK-së në Bukosh: Ne jemi e vetmja parti garantuese e zhvillimt të vendit dhe rimëkëmbje

Kryeziu i PDK-së në Bukosh: Ne jemi e vetmja parti garantuese e zhvillimt të vendit dhe rimëkëmbje

Kandidati për deputet nga Partia Demokratike e Kosovës dega Suharekë, Florim Kryeziu është duke vazhduar fuqishëm aktivitetet për fushatën parazgjedhore për zgjedhjet e 14 shkurtit.

Në vazhdën e aktiviteteve, Kryeziu gjatë ditës së sotme ka zhvilluar një takim në fshatin Bukosh.

Kryeziu u takua me struktura dhe përkrahës të cilët i ofruan mbështetje.

Kryeziu i cili mban numrin #101 në listën e kandidatëve për deputet nga PDK, ka thënë se me një mbështetje të tillë, fitorja e Partisë Demokratike të Kosovës do të jetë e thellë.

Po ashtu Florim Kryeziu ka thë se PDK është vetmja parti, e cila është garantuese e zhvillimt të vendit dhe rimëkëmbje.

Postimi i plotë:

Takim i jashtëzakonshëm në fshatin Bukosh, me struktura dhe përkrahës të cilët na ofruan mbështetje.

Me një mbështetje të tillë, fitorja e Partisë Demokratike të Kosovës do të jetë e thellë.

Ne jemi e vetmja parti, e cila është garantuese e zhvillimt të vendi dhe rimëkëmbje!Ju falënderojë pë mbështetjen e vazhdueshme. #EnverHoxhajKryeminister1 #FlorimKryeziu101

RAPORTO