KMDLNJ tregon se deri tani kanë votuar 46 të burgosur në Prizren

KMDLNJ tregon se deri tani kanë votuar 46 të burgosur në Prizren
Eurolinda Zenelaj

14.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave e Lirive të Njeriut ka bërë të ditur se nga ora 09:40 deri në orën 14:00 në Qendrën e Paraburgimit në Prizren kanë votuar 46 të burgosur.

Bëhet e ditur se 8 të burgosur kanë refuzuar të votojnë, 2 ndodhen në spital ndërsa 3 janë shtetas të huaj.

“Me dt.14.02.2021  nga ora 09.40 deri në ora 14.00 në Qendrën e Paraburgimit në Prizren (Qendra 200101) votuan 46 të burgosur, nga 60-të sa aktualishtë ishin në këtë institucion.

Refuzuan të votojnë 8-të të burgosur, 2 ndodhen në Spital, 3 të tjerë të dënuar janë shtetatas të huaj (pa të drejtë vote) dhe një nuk pasur të dhëna në mungesë të letrnjoftimit, nuk i është ditur numri personal”, bëhet e ditur për media.

Sipas KMDLNJ’së, procesi, ka ecur mirë dhe është drejtuar nga komisioni tre anëtarësh i KKZ-së në Prizren.

15.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Në Leshan fiton Lëvizja Vetëvendosje me 279 vota

15.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Në Greikoc fiton Lëvizja Vetëvendosje me 519 vota

15.02.2021 / Zgjedhjet Parlamentare 2021

Në Bukosh fiton Lëvizja Vetëvendosje me 230 vota
RAPORTO