Zekolli në Samadrexhë premton funksionalizimin e Agrozonës Industriale, rritja e shërbimeve në ambulantë e rregullimi i rrugëve…

Kandidati për kryetar të Suharekës nga radhët e PDK-së, Murtez Zekolli së bashku me kandidatin për këshilltar të Kuvendit Komuna, Liridon Jollxhiu kanë vizituar fshatin Samadrexhë.

26.09.2021 / Zgjedhjet

Zekolli në Samadrexhë premton funksionalizimin e Agrozonës Industriale, rritja e shërbimeve në ambulantë e rregullimi i rrugëve…
Foto: Ilustrim

Zekolli së bashku me banorët e këtij fshati bashkëbiseduan lidhur me prioritetet dhe nevojat për këtë lokacion.

Zekolli ka theksuar se me propozimin e Jollxhiu, si dhe bazuar në nevojat e fshatit Samadrexhë në mandatin e tyre qeverisës do të realizojn këto prioritete:


1 ) Projektimi dhe ndarja e trojeve për shtëpi banimi në pjesën mbi fshat , me sipërfaqe mbi 70 ha ( pronë e Komunës së Suharekës ) ,
2 ) Funksionalizimi i Agrozonës Industriale – modalitetet në konsultim me ekspertët e fushës,
3 ) Rritja e shërbimeve në Ambulantë ( hemogram , monitorë … ) ,
4 ) E – Kiosku : shërbime të Gjendjes Civile në Samadrexhë ,
5 ) Rregullimi i të gjitha rrugëve lokale nëpër Lagjet e fshatit ,
6 ) Rregullimi dhe asfaltimi i rrugës nga ” Ura e Abedinit ” deri te Zona Industriale në Shirokë dhe Tërrne,
7 ) Rregullimi i rrugëve fushore dhe shtruarja me zhavor ,
8 ) Ndërtimi i trotuarit në rr . ” Lulzim Bylykbashi ” ( ku ka mundësi ) ,
9 ) Vazhdimi i rregullimit të shtratit të përrockës ” Qeshmja e Madhe ” – ” Lumi Toplluha ” ,
10 ) Qendër Rinore – Sallë e Kulturës për SH.K.A ” Dardanët ” ,
11 ) Terren sportiv te ” Ledina e Madhe ” ( pronë e klubit ” Dardania ” ),
12 ) Pyllëzimi i pjesës nën Agrozonë : Shtigje për ecje- kënde pushuese për pensionistë ,
13 ) Ndriqim publik i të gjitha rrugicave,
14) Rinovim komplet të shkollës dhe paisje me kabinete.

Njoftimi i plotë i kandidatit për kryetar të Suharekës nga radhët e PDK-së, Murtez Zekolli:

Sot vizituam nëndegën e Samadrexhës ku bashkë me kandidatin për këshilltar të Kuvendit Komunal nga ky fshat, z. Liridon Jollxhiu dhe banorët e këtij fshati, bashkëbiseduam lidhur me prioritetet dhe nevojat për këtë lokacion.

Këta banorë punëtorë e bujarë meritojnë trajtim ndryshe ngase kishin këto 4 vite.

Me propozimin e z. Jollxhiu, si dhe bazuar në nevojat e fshatit Samadrexhë në mandatin tonë qeverisës do të realizojmë këto prioritete:

1 ) Projektimi dhe ndarja e trojeve për shtëpi banimi në pjesën mbi fshat , me sipërfaqe mbi 70 ha ( pronë e Komunës së Suharekës ) ,
2 ) Funksionalizimi i Agrozonës Industriale – modalitetet në konsultim me ekspertët e fushës,
3 ) Rritja e shërbimeve në Ambulantë ( hemogram , monitorë … ) ,
4 ) E – Kiosku : shërbime të Gjendjes Civile në Samadrexhë ,
5 ) Rregullimi i të gjitha rrugëve lokale nëpër Lagjet e fshatit ,
6 ) Rregullimi dhe asfaltimi i rrugës nga ” Ura e Abedinit ” deri te Zona Industriale në Shirokë dhe Tërrne,
7 ) Rregullimi i rrugëve fushore dhe shtruarja me zhavor ,
8 ) Ndërtimi i trotuarit në rr . ” Lulzim Bylykbashi ” ( ku ka mundësi ) ,
9 ) Vazhdimi i rregullimit të shtratit të përrockës ” Qeshmja e Madhe ” – ” Lumi Toplluha ” ,
10 ) Qendër Rinore – Sallë e Kulturës për SH.K.A ” Dardanët ” ,
11 ) Terren sportiv te ” Ledina e Madhe ” ( pronë e klubit ” Dardania ” ),
12 ) Pyllëzimi i pjesës nën Agrozonë : Shtigje për ecje- kënde pushuese për pensionistë ,
13 ) Ndriqim publik i të gjitha rrugicave,
14) Rinovim komplet të shkollës dhe paisje me kabinete.

KOMENTE0

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *