Votat e kandidatëve të PDK – Suharekë në Klinë

Numërimi i votave për zgjedhjet e 14 shkurtit tashmë ka përfunduar. Por kanë mbetur ende pa u numëruar votat me kusht dhe ato nga diaspora.

Partia Demokratike e Kosovës (PDK) në zgjedhjet e 14 shkurtit ka arritur të marr 3 mijë e 547 vota në Komunën e Klinës.

I pari në listë është Enver Hoxhaj me mbi 2 mijë e 400 vota.

Kujtojmë se PDK në nivel vendi në zgjedhjet e 14 shkurtit ka dalur partia e dytë.

KandidatiVotat
Ramë Vataj64
Sadik Halitjaha83
Ruzhdi Kurtishaj33
Florim Kryeziu30
RAPORTO