Votat e kandidatëve të PDK-së në Suharekë, Enver Hoxhaj në Peqan mori 53 vota

17.02.2021

Në zgjedhjet e 14 shkurtit Partia Demokratike e Kosovës në Suharekë ka marrë 4 mijë e 340 vota apo 17.05%. Sipas listës së Infokus kandidati për kryeministër nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj ka marrë 3401 vota në Komunën e Suharekës, ndërsa në fshatin e tij të lindjes në Peqan ka marr […]

Votat e kandidatëve të PDK-së në Suharekë, Enver Hoxhaj në Peqan mori 53 vota Foto: Ilustrim

Në zgjedhjet e 14 shkurtit Partia Demokratike e Kosovës në Suharekë ka marrë 4 mijë e 340 vota apo 17.05%.

Sipas listës së Infokus kandidati për kryeministër nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj ka marrë 3401 vota në Komunën e Suharekës, ndërsa në fshatin e tij të lindjes në Peqan ka marr 53 vota.

Kandidati Vota
Rame Vataj1708
Sadik Halitjaha716
Florim Kryeziu1462
Ruzhdi Kurtishaj1294
Enver Hoxhaj3401

Sipas të dhënave të KQZ-së në Komunën e Suharekës, Lëvizja Vetëvendosje është e para me 37,54% apo 9.557 vota, pasohet nga AAK me 20.49% apo 5.218 vota, LDK e treta me 19,26% apo 4.905 vota dhe e katërta PDK me 17,05% apo 4.340 vota.