Vetëvendosja fiton në Gelancë me 140 vota, duke i lënë pas LDK e PDK me nga 118 vota

Ka përfunduar numërimi i votave të rregullta në tërë vendin, e që sipas rezultateve bëhet e ditur se Lëvizja Vetëvendosje është partia e parë e cila në total ka marrë 378.550 e që në përqindje i bie 47,85%.

Sipas të dhënave të KQZ-së në Suharekës, Lëvizja Vetëvendosje është e para me 37.54% apo 9 mijë e 557 vota, pasohet nga AAK me 20.49% apo 5.218 vota, LDK e treta me 19,26% apo 4.905 vota dhe e katërta PDK me 17,05% apo 4.340 vota.

Ndërsa sipas rezultateve, bëhet e ditur se në fshatin Gelancë, prin Lëvizja Vetëvendosje me 140 vota duke lënë pas LDK-në dhe PDK me nga 118 vota, shkruan SuharekaOnline.

Në fshatin Gelancë, AAK është renditur partia e katërt duke marr 94 vota dhe NISMA partia e pestë me 11 vota.

2406A/01R2406A/02DTOTAL
LVV6575140
LDK5464118
PDK4375118
AAK712394
NISMA7411
RAPORTO