Thyhen dhjetë xhama të shkollës në fshatin Dobërdelan

Thyhen dhjetë xhama të shkollës në fshatin Dobërdelan
Çlirim Gashi

22.05.2021 / Suhareka

Në Stacionin Policor në Suharekë një person ka raportuar për një rast asgjësimi apo dëmtim i pasurisë.

Sipas burimeve të SuharekaOnline, ankuesi ka raportuar se në fshatin Dobërdelan persona të panjohur i kanë dëmtuar dhjetë (10) xhama të objektit të shkollës e cila nuk është në funksion.

Po ashtu SuharekaOnline mëson se vlera e dëmit të shkaktuar ende nuk është përcaktuar.

Ndërsa njësitet policore kanë dalur në vendin e ngjarjes dhe se rasti vazhdon të hetohet.

LEXO EDHE:  Ballkani kthehet në Suharekë me fitore në ndeshjen miqësore në Turqi

Themele të sigurta të së ardhmes, N.T.P.SH “HALITI”, gjiganti i ndërtimit në Suharekë

Të investosh në të ardhmen është gjëja më e duhur që çdo person do duhej ta ketë parasysh në secilin...

Lexo më shumë

Të fundit