Të premtën vaksinimi kundër COVID-19 mundësohet edhe në fshatin Tërrnje

Me qëllim të vaksinimit të me vaksinën kundër COVID-19, Ministria e Shëndetësisë, është duke organizuar ekpie mobile për vaksinim të qytetarëve.

2 min më parë / Suhareka

Të premtën vaksinimi kundër COVID-19 mundësohet edhe në fshatin Tërrnje
Foto: Ilustrim

Në kuadër të këtyre aktiviteteve për vaksinim kundër COVID-19, edhe në fshatin Tërrnje të Komunës së Suharekës të premtën u mundësohet banorëve të vaksinohen.

Ekipi i mjekëve për vaksinim kundër COVID-19 do të jetë në dispozicion nesër më 26 nëntor nga ora 13:00 deri në ora 15:00.


Ata banorë që janë të interesuar mund të shkojnë dhe të vaksinohen.

Ndërkaq, sot nga ora 13:00 në këtë fshat do të shkojë një ekip i mjekëve për një ligjëratë rreth vaksinimi dhe anëve pozitive të tij.

Vjen oferta më e madhe e vitit në Suharekë deri në 70% zbritje, Black Friday tashmë ka filluar!

Por, edhe për çmimet më të mira në treg, njëkohësisht duke u mundësuar klientëve çmimet më të mira jo vetëm...

Lexo më shumë
KOMENTE0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *